Home arrow Instructie
Verenigingswapens
APS - DSR
Leden Login

Bij Shogun hechten wij veel waarde aan veiligheid, kennis en vaardigheid, daarom adviseren wij (toekomstige) schutters zich de basiskennis over vuurwapens eigen te maken.

Uiteraard staat vragen altijd vrij, als je vragen hebt of verdere informatie wil, vraag het dan gewoon aan een van de baancommandanten, deze kunnen je (zo goed als) alles vertellen en uitleggen.

Shogun heeft al enige tijd een KNSA basistrainer onder haar leden.

Mochten er leden zijn die verdere begeleiding nodig hebben of meer van houding en techniek in een bepaalde discipline willen weten kan er altijd een beroep op deze trainer worden gedaan.

Mail dan even via de contact link wat de problemen zijn en kan er een afspraak worden gemaakt.

Voor mensen die interesse hebben in de schietsport bestaat de mogelijkheid om een proefles te nemen om kennis te maken met deze tak van sport.

Dit is altijd onder de leiding van een instructeur.

U kunt langskomen of anders contact opnemen voor een afspraak.

Neem altijd wel een geldig ID mee en contant geld.

Pinnen is namelijk niet mogelijk.